Θεματικές Ενότητες


Νέα/Ειδήσεις


Κάργας

Ιστοσελίδa: http://www.kargas-apartments.gr
email: info@kargas-apartments.gr
Τηλέφωνο: 2376051000 - 6947565690
Κλίνες: 16
Υπηρεσίες: Ψυγείο, Τηλεόραση, Air Condition, Parking
Η αίσθηση της γαλήνης που νοιώθει κανείς φτάνοντας στο συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων «Κάργας» είναι απόλυτη και τον καθηλώνει.

Καμιά περιγραφή όσο γλαφυρή και λεπτομερής κι αν είναι δε μπορεί να υποκαταστήσει τις εικόνες του τοπίου που βλέπει. Είναι ένας τόπος ξεχωριστός και αξιόλογος να τον επισκεφτείτε καλοκαίρι και χειμώνα. Μια απέραντη ησυχία βασιλεύει λόγω της απόστασης του 1 χλμ. που απέχει το συγκρότημα από την Ολυμπιάδα.

Οι καινούριες εγκαταστάσεις «ΚΑΡΓΑΣ APARTMENTS», 280 μόλις μέτρα από τη θάλασσα, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, σας προσκαλούν σε ονειρεμένες διακοπές, ιδανικές για οικογένειες (και όχι μόνο...), στο ήσυχο και ξέγνοιαστο περιβάλλον των καταπράσινων περιφραγμένων εγκαταστάσεών μας με παιδικές χαρές, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο 5x5. Η μονάδα λειτουργεί με την έγκριση του ΕΟΤ και πληρεί τις προϋποθέσεις της πυρασφάλειας.

Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο Σταυρό που προσφέρεται για διασκέδαση και υπάρχει πληθώρα ιστορικών μνημείων στην περιοχή.

Στα 25 χλμ. βρίσκετεαι και η Αρναία, πόλη με σημαντική παράδοση, εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον και αναγνωρισμένη αισθητική αξία, η Αρναία έχει χαρακτηρισθεί επίσημα «Ιστορικός Τόπος» και «Παραδοσιακός οικισμός».