Θεματικές Ενότητες


Νέα/Ειδήσεις


ΗΛΙΑΝΘΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ

Ιστοσελίδa: http://www.helianthus.gr
email: info@helianthus.gr
Τηλέφωνο: 6944518218 / 2377051155 / 2377051156(ΦΑΞ)
Κλίνες: 22
Διεύθυνση: ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 63075 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Υπηρεσίες: Τηλέφωνο, Ψυγείο, Τηλεόραση, fax, Air Condition, Parking, Non Smoking
Ο ξενώνας “ηλίανθος” δεν είναι απλά ένας ξεχωριστός προορισμός για τη διαμονή σας.

Η φιλοξενία, η ησυχία και η αισθητική του δημιουργεί μία ατμόσφαιρα ιδανική για όσους αναζητούν μικρές στιγμές χαλάρωσης. Κτίστηκε με σεβασμό στους παραδοσιακούς κανόνες δόμησης, κάνοντας χρήση του άπλετου φυσικού φωτός, έχοντας κυρίαρχα στοιχεία την καθαρότητα της κάτοψης και την άμεση εναρμόνιση με το εξωτερικό περιβάλλον.

O ξενώνας “ηλίανθος” διαθέτει εννέα δωμάτια (δίκλινα & τρίκλινα). Το κάθε δωμάτιο συνδυάζει την άνεση με την απλότητα έχοντας τη δική του ταυτότητα.

Τα λουλούδια της Ελληνικής φύσης έδωσαν τα ονόματα και την χάρη τους σ’ αυτά:
Ο ίασμος, η ίρις, ο ιβίσκος, ο δίανθος, η ανθεμίς, η αμαρυλλίς, η αλθαία, ο υάκινθος, και η βαλεριάνα, είναι στην διάθεση του επισκέπτη.

Αρμονικά χρώματα στους τοίχους, λιτές γραμμές στα έπιπλα, μινιμαλιστικός φωτισμός, επώνυμα προϊόντα ατομικής περιποίησης και το βασικότερο απ’ όλα αναγνωρισμένα οικολογικά συστήματα ύπνου, μοναδικής κατασκευής και ποιότητας Οι κουρτίνες, τα λευκά είδη, τα πουπουλένια παπλώματα, όλα από φυσικά υλικά είναι επιλεγμένα σε ανάλογες αποχρώσεις και συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους.

Αφεθείτε στη γοητεία της πολυτέλειας, σ’ έναν χώρο με ξεχωριστό ύφος. Γιατί το ΕΥ ΖΗΝ προϋποθέτει καθαρότητα σκέψης, απλότητα, ποιότητα ζωής, στοιχεία που ο ξενώνας “ηλίανθος” μπορεί να σας προσφέρει