Θεματικές Ενότητες


Νέα/Ειδήσεις


SUN SET

Ιστοσελίδa: http://www.infochalkidiki.com/ouranoupolis/ouranoupolis/sun_set/sun_set.html
Τηλέφωνο: 2377071372 & 71394 FAX: 2377071103
Κλίνες: 49
Διεύθυνση: ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤΚ 63075
Υπηρεσίες: Τηλέφωνο, Ψυγείο, Τηλεόραση, Air Condition, Pay TV, Τηλέφωνο, Bar, Parking, Non Smoking
Ουρανούπολη: όπως φανερώνει και το όνομά της "η πόλη των ουρανών" αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς τόσο για τον Έλληνα όσο και για τον ξένο τουρίστα, που θέλει να ξεφύγει για μερικές ημέρες από την καθημερινότητά του. Βρίσκεται στην αρχή από το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής και αποτελεί το τελευταίο φυσικό σύνορο για την Αθωνική πολιτεία, απ' όπου μπορεί κανείς να την επισκεφθεί με καραβάκι.
Στην είσοδο του χωριού, χτισμένο σε φυσικό ύψωμα, βρίσκεται το ξενοδοχείο "Sun Set" (ηλιοβασίλεμα).
Ένας σύγχρονος χώρος 24ων δωματίων, με reception, αίθουσα πρωινού, αίθουσα τηλεόρασης και μπαρ και άνετο πάρκιν, προορίζονται να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του επισκέπτη, παρέχοντάς του όλες τις ανέσεις που επιθυμεί.
Τα άνετα δωμάτια του ξενοδοχείου "Sun Set" διακοσμημένα με το προσωπικό γούστο των ιδιοκτητών του, παραπέμπουν τον επισκέπτη σε ένα περιβάλλον σύγχρονο αλλά με σφραγίδα ζεστασιάς και φιλικότητας. Οι άνετοι χώροι, το ατομικό WC σε παστέλ χρώματα, ηρεμούν και ξεκουράζουν πνεύμα και σώμα.
Δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτιααποτελούν τις επιλογές των επισκεπτών με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Εκείνο όμως που κλέβει την παράσταση, είναι η πανοραμική θέα που μπορεί να απολαύσει κανείς, από τα ευρύχωρα μπαλκόνια των δωματίων.
Η φυσική υπεροχή του χώρου, είναι αυτή που δίνει στον επισκέπτη την δυνατότητα να απολαύσει την θέα της Ουρανούπολης, με τα κτίσματά της, το λιμανάκι με τον βυζαντινό του πύργο έως τα σύνορα του Αγίου Όρους με τις πρώτες του κορυφές και το σύμπλεγμα των νησιών "Δρένια".
Η πλάζ βρίσκεται σε απόσταση 150 μέτρων από το χώρο του ξενοδοχείου και περιμένει τον επισκέπτη για να χαρεί ξένοιαστες στιγμές στα καταγάλανα νερά του Σιγγιτικού κόλπου.
Τέλος στο χώρο του ξενοδοχείου λειτουργεί μπαρ, που μπορεί να συμπληρώσει τις επιλογές εκείνων που θέλουν ν' απολαύσουν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα ή την θέα του κόλπου της Ουρανούπολης, πίνοντας το ποτό τους.
Για πληροφορίες όπως πληρότητα δωματίων, τιμές και ότι οτιδήποτε άλλο, είμαστε στην διάθεσή σας στα τηλέφωνα που αναφέρονται παραπάνω ...