Ο Δήμαρχος

Ο Στέλιος Βαλιάνος γεννήθηκε το 1979 και είναι μόνιμος κάτοικος Αρναίας, του Δήμου Αριστοτέλη.

Απόφοιτος της Νομικής του ΑΠΘ, δικηγορεί στη Χαλκιδική από το 2004, χρονολογία κατά την οποία ήδη είχε έντονη ενασχόληση με τα κοινά, μέσω της Πολιτιστικής Εταιρείας Αρναίας, της οποίας αντιπρόεδρος και πρόεδρος διετέλεσε από το 2006 ως το 2014.

Στη διάρκεια της θητείας του, μεταξύ άλλων, ανέπτυξε πρωτοβουλία ώστε να επιτευχθεί η ανέγερση του Πολιτιστικού Κέντρου Αρναίας.

Από το 2010 έχει ακόμα πιο έντονη πολιτική διαδρομή που τον οδήγησε και σε κοινοβουλευτική υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο Χαλκιδικής της Ν.Δ.

 Τα τελευταία χρόνια είχε την ιδιότητα του Νομικού Συμβούλου αρκετών εταιρειών, ενώ άσκησε με επιτυχία "μάχιμη" Δικηγορία στους τομείς του Αστικού και Ποινικού Δικαίου, διατηρώντας γραφεία στην Αρναία, τον Πολύγυρο και τα Ν. Μουδανιά.

Επίσης έχει διατελέσει Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Κεντρικής Μακεδονίας, εκλεγμένο μέλος της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος

Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Καμάρη, επίσης δικηγόρο, με την οποία έχουν μια κόρη, τη Δέσποινα.