Ενημερωτική Ημερίδα Συνοδευτικών Δράσεων Του ΤΕΒΑ στο Δήμο Αριστοτέλη

Ο Δήμος Αριστοτέλη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 στις 10:00 π.μ. στην Αίθουσα Μητροπολίτη Σωκράτη στην Αρναία. Επίσης, θα υπάρχει κινητή μονάδα (VAN), ειδικά εξοπλισμένη και στελεχωμένη με ειδικούς επιστήμονες ανοιχτή προς όποιον θέλει να ενημερωθεί ατομικά.

Βασικός άξονας της ημερίδας θα είναι η  ενημέρωση για θέματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ. Θα μιλήσουν η νοσηλεύτρια και η διαιτολόγος/διατροφολόγος του Ι.Α.Τ.Α.Π σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες και θα πραγματοποιηθεί συμβουλευτική σχετικά με τα θέματα υγείας.

Στόχος της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που αφορούν την σωματική και οργανική τους υγεία, την πολύ σημαντική προληπτική διαδικασία και το μοντέλο ζωής που τα προάγει.

Η ισορροπημένη και προσαρμοσμένη στο άτομο διατροφή είναι ο πρωταρχικός παράγοντας που εξασφαλίζει μία καλή κατάσταση υγείας και ως εκ τούτου είναι απαραίτητη  η γνώση από τους ωφελούμενους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
9:30 – 10:00 Προσέλευση – Εγγραφές
10:00 –10:15 Χαιρετισμοί -  Εισαγωγή
10:15 – 11:00 “Υγεία και ατομική υγιεινή” Εισήγηση νοσηλεύτριας Ι.Α.Τ.Α.Π. κα Τσώνη Μαρία
11:00 – 12:00 “Η υγιεινή διατροφή στη ζωή μας” Εισήγηση διαιτολόγου/διατροφολόγου  Ι.Α.Τ.Α.Π. κα Περσεφόνη Τασούλα
12:00 Κλείσιμο, Συζήτηση, Απορίες