Διαδημοτικό Καρναβάλι του Δήμου Αριστοτέλη στο Στρατώνι

Για μια ακόμη χρονιά το Διαδημοτικό Καρναβάλι του Δήμου Αριστοτέλη, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Στρατώνι με μεγάλη επιτυχία, έχει μπει δυναμικά στο κλίμα του καρναβαλιού. Έχει ξεκινήσει με έντονο παλμό έτσι ώστε και αυτή τη δύσκολη χρονιά να μας ταξιδέψει σε μια άλλη διάσταση, σαφώς πιο χαρούμενη και ανέμελη, έστω και προσωρινά.

Ως θεσμός πλέον που παραμένει σταθερός εδώ και 8 χρόνια, το Διαδημοτικό Καρναβάλι με την υποστήριξη και την σημαντική προσπάθεια όλων των εθελοντών έρχεται να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και να χαρίσει απλόχερα χαμόγελα σε όλους μας που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη.

Εντυπωσιακά άρματα, ευφάνταστες στολές και εμπνευσμένοι διάλογοι, που διακωμωδούν την πολιτική και την επικαιρότητα σε συνδυασμό με την τρελή διάθεση και το άφθονο κέφι των καρναβαλιστών, σας υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία.

Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και ας ενωθούμε με τα γέλια και την ζωντάνια του καρναβαλιού, είτε ως απλοί θεατές, είτε ως συμμετέχοντες στην παρέλαση των αρμάτων. Ας δώσουμε παλμό και θετική ενέργεια τραγουδώντας και χορεύοντας στους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής μακριά απ’ όλες τις έγνοιες.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρα 13:00 μ.μ. μπροστά από την σχολή του ΟΑΕΔ στην παραλία Στρατωνίου να διασκεδάσουμε και να ξεφαντώσουμε στους τρελούς ρυθμούς του καρναβαλιού!

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
ΚΑΤΣΑΒΑΒΑΚΗΣ ΕΜ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

* Αναδημοσίευση από τα ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ