Διαδημοτικό Καρναβάλι στο Στρατώνι - Χαιρετισμός της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ.

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες του Δήμου Αριστοτέλη
Η νέα Δημοτική Αρχή, την οποία υπηρετούμε όλοι εμείς, σας καλωσορίζει στη μεγάλη γιορτή του Καρναβαλιού στο Στρατώνι, καθιερώνοντας έτσι μια κεντρική καρναβαλιστική εκδήλωση, η οποία συσπειρώνει αλλά και συγκεντρώνει την προσπάθεια όλου του Δήμου μας!
Το καρναβάλι συμβολίζει κ συνεχίζει μια αρχέγονη βακχική παράδοση προς τιμήν του Διονύσου με τις Μαινάδες, τους Σατύρους κ αναβιώνει ως τις μέρες μας έχοντας προσαρμοστεί κ εκσυγχρονιστεί ώστε να απαντά και να αναδεικνύει τα προβλήματα αλλά και την επικαιρότητα της εποχής μας.
Η δυναμική των προηγούμενων χρόνων ανέδειξε το Καρναβάλι του Στρατωνίου ως πρωτοπόρο και ξεχωριστό κι αυτό θέλουμε να ενισχύσουμε από την πλευρά της νέας Δημοτική Αρχής. Με επικεφαλής την τοπική κοινότητα Στρατωνίου αλλά και με την ενεργή συμμετοχή όλων των φορέων της περιοχής ευελπιστούμε και επιδιώκουμε να κρατήσουμε και να αναβαθμίσουμε αυτή τη ζωντανή πολιτιστική αξία του Καρναβαλιού, γεμίζοντας έστω και για λίγο τη ζωή μας με χρώματα,χαρά,μουσική,χορό,γλέντι!
Ας γίνουμε όλοι, επισκέπτες και συνδημότες, μια αγκαλιά χαράς και κεφιού, παρακολουθώντας την παρέλαση των αρμάτων με τους πολύχρωμους Καρναβαλιστές αλλά και συμμετέχοντας όλοι στο ”ταξίδι” αυτό που οδηγεί σε μιαν άλλη διάσταση της ζωής!
Ελάτε να απολαύσουμε μαζί αυτό το όμορφο πανηγύρι, αφεθείτε στους ρυθμούς της μουσικής και κρατείστε στην καρδιά σας τα χρώματα και τους ήχους μιας αλλιώτικης μέρας. Την Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011 σας περιμένουμε όλους στο Στρατώνι και ευχόμαστε-αλλά και υποσχόμαστε- ΚΑΛΗ σας ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

 

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ
για τον Πολιτισμό,τον Αθλητισμό και το Περιβάλλον
Κατσαρού Κασσάνδρα